#568: ‘Tis the season: Chambers ranking Hertoghs voor white-collar crime

Veel werk in de fraudepraktijk vindt plaats buiten de openbare zittingszaal. Het “winnen” van een zaak zit ook niet altijd in het juridisch gelijk van de cliënt te behalen. Vaak zijn er vele andere belangen die cruciaal zijn voor de cliënt. In fraudezaken wordt het Openbaar Ministerie vaak al in een vroeg stadium tijdens het onderzoek – en niet eerst tijdens een openbare zitting – geconfronteerd met bewijs en argumenten, waarom geen sprake is van een strafbaar feit en niet vervolgd zou moeten worden. Daardoor zijn de “kronen op het werk” veelal niet zichtbaar voor het grote publiek, maar des te meer voor onze collega-advocaten binnen en buiten Nederland met wie we aan dergelijke zaken samenwerken. Op basis van hun ervaringen met ons team is het White Collar Crime Team van Hertoghs Advocaten dit jaar als nieuwkomer opgenomen in de ranking van Chambers & Partners. En daar zijn we natuurlijk trots op!

Chambers is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat zich richt op het beoordelen van advocatenkantoren en individuele advocaten over de hele wereld. Het doel van Chambers is om de beste advocaten en kantoren te identificeren en te erkennen op basis van objectieve criteria. Een vermelding in Chambers is een teken en erkenning van uitzonderlijke kwaliteit en reputatie binnen de juridische gemeenschap.

Naast de white-collar crime secties van de grote kantoren, veelal gevestigd op de Amsterdamse Zuid-as, is het White-Collar Crime Team van Hertoghs Advocaten als boutique kantoor door Chambers opgenomen in haar ranking:

“Hertoghs Advocaten is a boutique law firm focusing on white-collar crime and tax litigation. The team advises multinational companies and executives on tax fraud and money laundering investigations.”

Op basis van de resultaten van hun onderzoek schrijft Chambers over Hertoghs Advocaten en het team van Anke Feenstra, Judith de Boer en Mariëlle Boezelman:

“Hertoghs Advocaten is made up of very sharp lawyers with international mindsets.”

En:

“The team has a pragmatic approach, strong legal know-how and strategic vision.”

Naast dat we ons werk met veel energie en plezier doen om de “kronen op het werk” te behalen in de vorm van de beste resultaten voor onze cliënten, is het ook eervol om de erkenning voor dat werk te ontvangen via onze collega-advocaten in binnen- en buitenland.

Heb je vragen over een van deze rechtsgebieden of wil je hierover van gedachten wisselen met ons? Neem dan contact met ons op via vaklunch@hertoghsadvocaten.nl.

No Comments

Post a Comment