#556: Fijne feestdagen!

Het Vaklunch.nl jubileum jaar is voorbij gevlogen! De feestdagen staan alweer voor de deur en dat is een mooi moment om even terug te schakelen, te reflecteren op het oude jaar en alvast vooruit te kijken naar het nieuwe.

We vierden 10 jaar Vaklunch.nl met de jubileumbundel “Heb je even voor mij?”, waarin we de gesprekken met professionals uit ons werkveld een podium hebben gegeven, met als doel de verbinding tussen de verschillende disciplines te vinden. Uit onze gesprekken met Laura Peters, Martin Lambregts, Vanessa Liem, Thomas Bosch, Margot Oenema en Robert Jan Koopman bleek; als we wat tijd voor elkaar vrijmaken, maakt dit soms al een wereld van verschil. De bundel kon rekenen op mooie reacties én inspiratie. Zo schreven wij naar aanleiding van de gesprekken een reflectie voor het Tijdschrift van Bijzonder Strafrecht & Handhaving, waarin we een link legden met het thema procesafspraken.

Naast het thema van verbinding om het verschil te maken in onze praktijk, stond het Vaklunch jaar ook veelvuldig in het teken van de ontwikkelingen op het terrein van corruptie onderzoeken, procesafspraken in strafzaken en cybercrime. En ook 2024 belooft veel goeds! Niet in de laatste plaats omdat Vaklunch.nl vanaf 2024 op de frisse én kritische blik van Seleyna Celik mag rekenen.

Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en een mooie start van het nieuwe jaar! Op 3 januari zijn we er weer.

No Comments

Post a Comment