Mariëlle Boezelman

Mariëlle Boezelman heeft zich aan de Universiteit Utrecht gespecialiseerd in het Nederlandse strafrecht en in het internationale en Europese recht. Na haar studie werkte zij enige tijd als paralegal bij een advocatenkantoor Texas (VS) en bij een grote Nederlandse bank. Sinds 2011 werkt zij bij Hertoghs advocaten. Zij behandelt financiële fraudezaken (FIOD zaken) en aanverwante fiscale (boete) procedures.

Mariëlle is lid van de Nederlandse Vereniging voor Jonge Strafrechtadvocaten, the International Association of Young Lawyers en de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen. Zij is oprichter en auteur van vaklunch.nl en lawluch.com. Ook publiceert zij regelmatig in vakbladen.

Judith de Boer

Judith de Boer heeft zich aan de Universiteit van Amsterdam gespecialiseerd in het Nederlandse en het internationale strafrecht. Zij liep onder meer stage bij het oorlogstribunaal in Cambodja van de Verenigde Naties. Sinds 2011 werkt zij bij Hertoghs advocaten. Zij behandelt financiële fraudezaken (FIOD zaken) en aanverwante fiscale (boete) procedures.

Judith is lid van de Nederlandse Vereniging voor Jonge Strafrechtadvocaten, the International Association of Young Lawyers en de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen. Zij is oprichter en auteur van vaklunch.nl en lawlunch.com. Ook publiceert zij regelmatig in vakbladen.