#256: Is het al woensdag?

Vaklunch.nl is jarig!! En wie jarig is trakteert, daarom hierbij ook de digitale versie van de op 13 februari 2018 – 5 jaar na de start van vaklunch.nl – verschenen bundel #Is het al woensdag?

Dagelijks worden juristen overspoeld met informatie: jurisprudentie, nieuwe wetgeving, (wetenschappelijke) artikelen en niet te vergeten de publieke opinie. Moet je al deze informatie gebruiken in je dagelijkse praktijk? En zo ja, hoe dan?

Op Vaklunch.nl publiceren wij iedere woensdag tijdens de lunch een artikel over een onderwerp waarover wij ons verbazen, opwinden of waarvan wij vinden dat de advocatuur daar iets mee moet. Geen wetenschappelijke diepgravende stukken maar iets behapbaars voor bij de lunch.

De onderwerpen waarover wij schrijven hebben een directe relatie tot onze praktijk. Wij leveren met name bijstand in (internationale) financiële fraudezaken en zijn daarnaast gespecialiseerd in fiscale procedures en fiscale boeteprocedures. Dat komt goed van pas bij de behandeling van fraudezaken want daarin speelt vaak een fiscale component een rol. Onze ideeën en ervaringen uit de praktijk delen we graag. En we nodigen iedereen van harte uit om ideeën en ervaringen met ons te delen. Want iedere gedeelde visie, vraag of opmerking kan voor een ander net díe eyeopener zijn die het kantelpunt in een zaak oplevert.

Op Vaklunch.nl hebben we de afgelopen jaren veel reacties ontvangen vanuit de advocatuur, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst en de rechterlijke macht. Ook inspireert het rechtszoekenden de telefoon op te pakken en met ons van gedachten te wisselen over hun zaak.

Vaklunch #001 verscheen op 13 februari 2013. Gisteren waren wij dus jarig en is het nu, vijf jaar later, een mooi moment om terug te blikken op de ontwikkelingen die onze praktijk de afgelopen vijf jaar heeft doorgemaakt. Wij trakteren daarom vandaag op een boekje wat wij uiteraard ook online beschikbaar maken: # Is het al woensdag? Yes, het is woensdag!

Op het menu voor deze Vaklunch staat voor ieder wat wils. Ondertussen staan de ontwikkelingen niet stil. Jullie kunnen dus ook na dit jubileum op onze Vaklunch blijven rekenen.

Lunch jij nog niet iedere woensdag met ons mee? Schrijf je dan nu in op Vaklunch.nl voor de wekelijkse nieuwsbrief of download de Vaklunch app.

Tot woensdag!

Mariëlle Boezelman & Judith de Boer

 

 

1 Comment
  • Wilko Anker

    14 februari 2018 at 12:24 Beantwoorden

    Klasse dames, ik lees het elke week met veel plezier. Fijn dat jullie nog even doorgaan 😉

Post a Comment