#201: Vacature (aspirant) advocaat-stagiair

Wekelijks schrijven wij met veel plezier op vaklunch.nl over kwestie waar wij ons in onze dagelijkse praktijk bij Hertoghs advocaten mee bezig houden of waar wij ons over opwinden. Naast onze vestigingen in Breda en Rotterdam opent Hertoghs advocaten dit voorjaar een vestiging in Amsterdam! Daarvoor zijn wij op zoek naar een (aspirant) advocaat-stagiair; kom jij ons team versterken?Hertoghs advocaten is gespecialiseerd in fiscale geschillen en (internationale) financiële fraudezaken. Onze cliënten stellen hoge eisen aan onze bijstand, net als wij. Bij iedere zaak zijn tenminste twee advocaten betrokken om zo de beste kwaliteit te leveren door kritisch op elkaar te zijn. Het werken volgens het four eyes principle vereist eerlijkheid, collegialiteit en een (zelf)kritische houding. Naast een intensieve samenwerking is een hoog kennisniveau van juridische vraagstukken en de actualiteit een must. Samen herken je alle potentiële verweren in een dossier om op basis daarvan de beste strategie te bepalen.

Ons kantoor met Brabantse roots is op zoek naar een nieuwe ambitieuze collega die bereid is samen met Roel Kerckhoffs, Judith de Boer, Mariëlle Boezelman en Lisa van Esdonk-Bongaarts de kwaliteit van ons kantoor over te brengen naar onze nieuwe vestiging in Amsterdam waar wij dit voorjaar van start gaan.

Spreekt ons kantoor jou aan en herken jij je in het volgende?

  • Ik ben afgestudeerd in het fiscale recht (met civiel effect) en het recht op een eerlijk proces staat bij mij hoog in het vaandel; of:
  • Ik ben afgestudeerd in het (ondernemings)strafrecht en ben niet bang voor cijfers;
  • Ik wil topadvocaat worden;
  • Ik ben kritisch, in staat kritiek te krijgen en te verwerken;
  • Ik ben collegiaal zonder anderen naar de mond te praten;
  • Ik ben niet vies van wat Brabantse gezelligheid.

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Stuur in dat geval je motivatiebrief, cv en cijferlijst naar Peter van der Westerlaken (westerlaken@hertoghsadvocaten.nl).

No Comments

Post a Comment